Leasing/Forbrukerleie

Leasing og forbrukerleie er i vinden, og det skjønner vi godt! Et forutsigbart bilhold passer Ola Nordmann utmerket. Vi synes dette bør være en selvfølge når det gjelder bruktbil også. Siden vi importerer våre bruktbiler fra Tyskland blir de registrert første gang her i Norge. Dermed kan de leases ut som en «nybil».

Kanskje du har en formening om hvilken bil du kunne tenke deg og ønsker å se hva denne bilen koster per måned over tre år. Eller kanskje du tilhører gruppen som snur på det og starter med et månedlig budsjett for deretter å finne en bil som passer til budsjettet? Fordelen med leasing og forbrukerleie er nettopp det at du selv kan komme med beløpet du ønsker å bruke på bil i måneden og så kan vi sammen finne en egnet bil. Siden vi også kan legge til årsavgift(+ 25 % mva) og forsikring i månedsbeløpet blir bilholdet enda mer forutsigbart. Når leieperioden er over og du skal levere bilen tilbake har vi en ny bil klar!

Her er noen av fordelene ved å lease eller ta ut en bruktbil på forbrukerleie:

  • Du får forutsigbare bilkostnader
  • Ved uendret rentenivå vet du kostnaden pr. mnd.
  • Det er lav inngangsbillett, ofte vanlig med innskudd på 10 % av kjøpesum
  • Du har ny bil hvert tredje år
  • Du slipper å ta opp lån i banken. Det kan være en stor fordel å skille bil- og boliglån
  • Bilforhandler tar risikoen for svingninger i bruktbilmarkedet

Vi bruker NAF som takstsenter ved innlevering av bilen etter endt leieperiode. NAF opptrer som en profesjonell og uavhengig part og sikrer deg en så reell påkost som mulig. Vi vet at en bruktbil som har gått 10-20 tusen km vil ha større grad av «normal bruksslitasje» enn en ny bil. Dette tar vi med i beregningen slik at du unngår overraskelser etter endt leieperiode.

Nå har vi mange gode leasing- og forbrukerleietilbud. Se vårt utvalg her: Leasingbiler

IMG_9044

Legg igjen en kommentar