Høstkampanjer på firehjulstrekkere.

Høsten er over oss for fullt og det merkes på mange områder. Nordmenn er opptatt av sesongene vi er så heldig å ha fire av, og nå er tiden inne for å planlegge de to siste sesongene for året. Biler med firehjulstrekk, enten det er Quattro, 4Motion eller andre systemer har blitt stadig mer populære. Og vi er på vei inn i høysesong for slike biler. Alle husker vel snøen som falt i fjor.. Derfor er mange ute med ulike kampanjer for å sikre deg som kunde den beste bilen til den beste prisen.

Vi er ikke dårligere, men ønsker ikke skille mellom de ulike firehjulstrekksystemene(les tidligere blogginnlegg om forskjellene) og lover å gi deg den beste bilen til den beste prisen uansett merke og modell. Sjekk ut det vi har på lager her, og kom innom for et godt tilbud og en prøvetur. Alle lagerførte biler kan leveres i god tid før høstferien:)

quattro-snow

Legg igjen en kommentar