Lease en bruktbil?

Det er vanlig at man leaser nye biler da de blir registrert første gang her i Norge. Her hos AutoArena kan man også lease biler. Vi er som kjent et Møller Bil selskap som er her for å sikre dere nyere bruktbiler gjennom å hente 6-12 mnd gamle biler fra Tyskland. Selv om disse bilene har vært registrert før, blir de registrert for første gang i Norge når de selges her. Dermed kan disse bilene også leases.

Det er mange fordeler med leasing, og mange har allerede kontaktet oss for å få råd om leasing kontra lån. Dette hjelper vi gjerne med slik at bilholdet blir enklest og billigst mulig. Vi synes denne artikkelen på Hegnar Online gir en god beskrivelse av leasing. Det er viktig å merke seg at man kan både lease som privat og næringsdrivende. Vi har alltid gode tilbud på leasing av Volkswagen, Skoda og Audi. Se vårt utvalg og kontakt oss for mer informasjon.

5 responser to “Lease en bruktbil?”

 1. Rikke Gudim Says:

  Hei! Jeg er på utkikk etter en ny(brukt) bil som skal eventuelt leases av et firma.
  Jeg er hovedsakelig på jakt etter Audi A4, BMW 3 serie eller noe lignende.
  Har dere noe inne nå ?

  Håper å høre fra dere- jeg kan nåes på 40 60 36 65

 2. [...] Lease en bruktbil? | Autoarena Bloggleasing bruktbil Volkswagen Audi Skoda … Det er vanlig at man leaser nye biler da de blir registrert første gang her i Norge.GÅ TIL NETTSTEDET! [...]

 3. [...] Lease en bruktbil? | Autoarena Bloggleasing bruktbil Volkswagen Audi Skoda. Autoarena.no; Blogg; … Det er mange fordeler med leasing, … Det er viktig å merke seg at man kan både lease som privat …GÅ TIL NETTSTEDET! [...]

 4. [...] Lease en bruktbil? | Autoarena Bloggleasing bruktbil Volkswagen Audi Skoda … Det er vanlig at man leaser nye biler da de blir registrert første gang her i Norge.GÅ TIL NETTSTEDET! [...]

 5. [...] Lease en bruktbil? | Autoarena Bloggleasing bruktbil Volkswagen Audi Skoda. Autoarena.no; Blogg; … Det er mange fordeler med leasing, … Det er viktig å merke seg at man kan både lease som privat …GÅ TIL NETTSTEDET! [...]

Legg igjen en kommentar